Subsidies en vergoedingen

Dit is de subsidies en vergoedingenpagina van OVD Opleidingen

Lees de referenties

Gemiddeld beoordeeld met 4,9 

Subsidies en vergoedingen

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende regelingen die gelden voor onze trainingen, opleidingen en cursussen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via 088 – 008 4570.

Subsidies

Subsidie praktijkleren

Voor MBO-BBL opleidingen is voor bedrijven de ‘Subsidie Praktijkleren’ van toepassing. Voor uw gemak heeft OVD Opleidingen de tool Praktijkleren ontwikkeld. Hiermee kunt u op een handige manier uw subsidies aanvragen, beheren en administreren. Bij interesse, neem contact met ons op.

SLIM-subsidie

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 2020 € 48 miljoen beschikbaar voor initiatieven gericht op stimuleren van leren en ontwikkelen in het mkb. Deze regeling noemen ze de SLIM-Subsidie.

Meer informatie staat hier

 

MDIEU

De MDIEU-regeling is een subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid.
Bedrijven kunnen hiermee in 2024 subsidie aanvragen voor activiteiten die de duurzame inzetbaarheid van werknemers vergroten. 

Voor meer informatie over het totaalaanbod zie onze website mdieu-bedrijven.nl.

Branchevergoedingen

Verschillende Opleidings- en Ontwikkelfondsen bieden vergoedingen om de kosten van onze opleidingen, cursussen en trainingen (gedeeltelijk) te dekken. Hieronder ziet u een doorverwijzing naar de belangrijkste fondsen en relevante vergoedingen. Als uw sectorfonds er niet bij staat of u als u hierover vragen heeft neem dan gerust contact met ons op. We zoeken het graag voor u uit.

DOORZAAM (uitzendbranche)
SOL (levensmiddelen)