Over ons

Maak kennis met ons team

Lees de referenties

Gemiddeld beoordeeld met 4,9 

Het verhaal van OVD Opleidingen

OVD Opleidingen is een landelijk opererend opleidingsinstituut, gespecialiseerd in opleidingen binnen de Retail, Food en Non-Food sector. Wij zijn al 50 jaar expert in retailopleidingen voor supermarkten, kledingwinkels, warenhuizen, tuincentra, groothandels en bouwmarkten. Dit maakt ons dé specialist als het gaat om het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van opleidings- en trainingsprogramma’s.

Onze missie is mensen te inspireren om tot zelfontplooiing te komen. OVD Opleidingen wil zin geven, waarde toevoegen, mensen en organisaties verbeteren in de wereld van Retail, Food en Logistiek.

Onze visie is organisatieambities en doelstellingen waar te maken door goed opgeleide medewerkers en managers. Daarin draagt OVD Opleidingen bij door inzet van cursussen, trainingen en mbo-opleidingen, waarbij veel aandacht is voor praktijksituaties en inbedding in de bedrijfsprocessen.

OVD Opleidingen heeft een duidelijk doel voor ogen: medewerkers op alle functieniveaus helpen hun prestaties te verbeteren en het rendement van de organisatie te verhogen. Met een positieve energie dragen we onze passie en onze inspiratie graag over en delen we onze kennis.

Mensen maken het verschil.

Charles

Algemeen directeur

Silvia

Directeur 

Jan

Projectmanager

Rob

Senior consultant

Petra

Teamleider frontoffice

Choon

Frontoffice

Said

Frontoffice

Regine

Projectmanager

Nicole

Managementassistente

Natasja

Projectmanager

Niek

Visual content creator

Karin

Online marketeer

Gilde-BT Goes Antwerp & Cologne

Work hard, play hard