Mbo supermarkt en retail

Mbo opleidingen voor retailmedewerkers in de food en non-food

Lees de referenties

Gemiddeld beoordeeld met 4,9 

Mbo-opleidingen in de food en non-food

OVD Opleidingen biedt op verschillende niveaus (mbo 2 t/m 4), door OC&W erkende opleidingen aan voor werkenden in de retail (food- en non-food-branche).

Alle opleidingen worden uitgevoerd in de bbl-leervorm volgens het OVD Opleidingen-model. Dit betekent dat onze opleidingen praktijk- en bedrijfsgericht zijn, met trainers en docenten uit het werkveld.

De mbo-opleidingen van OVD Opleidingen worden afgesloten met een erkend mbo-diploma. Door inzet van de Subsidieregeling Praktijkleren, met een maximum subsidie van € 2.700,- per opleidingsjaar, stimuleert de overheid via het leven-lang-leren principe dat medewerkers binnen bedrijven mbo-gediplomeerd worden.

Onze klanten

Wij geven trainingen aan een groot aantal geweldige bedrijven in de retail. De ervaringen van onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel en daarom willen wij zo veel mogelijk klantverhalen vastleggen. Hiernaast zie je Eli van den Hoogenband van Jumbo die meer vertelt over zijn ervaringen met OVD Opleidingen.

Mbo supermarkt

Drie mbo-opleidingen op drie verschillende niveaus voor medewerkers in de supermarkt die een stap hogerop willen binnen de foodbranche.

Mbo retail

Drie mbo-opleidingen op drie verschillende niveaus voor medewerkers in de detailhandel die een stap hogerop willen binnen de retailbranche.

Mbo supermarkt

Drie mbo-opleidingen op drie
verschillende niveaus voor
medewerkers in de supermarkt
die een stap hogerop willen
binnen de foodbranche.

Mbo retail

Drie mbo-opleidingen op drie
verschillende niveaus voor
medewerkers in de detailhandel
die een stap hogerop willen
binnen de retailbranche