Stagiair(e) opleidingskundige

Jij zoekt een stageplek waar je de opgedane didactische kennis tijdens je studie Opleidingskunde in de praktijk kunt brengen en verder kunt uitbouwen. Wij bieden je een leuke en leerzame leerervaring in een innoverend, dynamisch en gepassioneerd opleidingsinstituut! OVD Opleidingen is op zoek naar een stagiair Opleidingskunde voor een periode van ca. 6 maanden; startdatum in overleg, liefst zo spoedig mogelijk. Houd je van opleidingen, werk je graag in een enthousiast team, ben je actief, zelfstandig, gedreven en gek op leercontent, dan is dit jouw stageplek!

Wat ga je doen?

Je werkt binnen de afdeling Learning & Development. Samen met deze afdeling ga je je richten op de kwaliteitsborging van het bestaande opleidingsaanbod.
Dat wil zeggen dat je:

  • Feedback op trainingen analyseert en met verbetervoorstellen komt;
  • Het bestaande materiaal (draaiboeken Powerpoints, toetsen, syllabi, e-learnings) screent op leerdoelen, inhoud, presentatie en aansluiting bij de doelgroep;
  • Daar waar nodig materiaal ontwikkelt, aanvult en/of corrigeert;
  • Ondersteunt bij het ontwikkelen en uitwerken van nieuwe materialen;
  • Contacten onderhoudt met trainers die de programma’s uitvoeren.

Wie ben jij?

  • Je volgt een didactische studie zoals Opleidingskunde of een lerarenopleiding en hebt ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal. Je bent zelfstandig, communicatief vaardig en energiek.
  • Je bent analytisch, accuraat en weet inzichten naar concrete oplossingen te vertalen
  • Je bent creatief en hebt plezier in het bedenken van vernieuwende oplossingen.
  • Je werkt graag samen met verschillende typen mensen.
  • Je bent 4 dagen per week beschikbaar.

Wie zijn wij

OVD Opleidingen richt zich met al haar opleidingen en trainingen op de ontwikkeling van medewerkers in de supermarkt, retail, logistiek en levensmiddelenindustrie. Dit maakt ons dé specialist als het gaat om het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van opleidings- en trainingsprogramma’s. Bij al deze activiteiten heeft OVD Opleidingen een duidelijk doel voor ogen: medewerkers op alle functieniveaus helpen hun prestaties te verbeteren en het rendement van de organisatie te verhogen. Met een positieve energie dragen we onze passie en onze inspiratie graag over en delen we onze kennis.

Interesse

Heb je interesse? Overtuig ons en stuur je motivatie en CV naar info@ovd-opleidingen.nl. Wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Rob Folkers of Jan Janssen, bereikbaar via 088-0084570.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures commercieel medewerker binnendienst OVD Opleidingen
088 – 008 4570
info@ovd-opleidingen.nl
Galileïlaan 31 Ede