Samenwerking opnieuw verlengd

OVD Opleidingen en SVO vakopleiding food hebben hun langdurige samenwerking opnieuw verlengd. Het nieuwe contract heeft een looptijd van vijf jaar en zorgt ervoor dat de samenwerking tussen beide partijen tot en met 2028 wordt voortgezet.

Met het ondertekenen van de nieuwe overeenkomst bekrachtigen Jeroen van der Graaf, Directeur Bedrijfsvoering SVO vakopleiding food, en Charles Simons, Algemeen Directeur OVD Opleidingen, de verlengde samenwerking en onderstrepen zij het belang van dit partnership.

Silvia van Echtelt, directeur Sales & Operations van OVD Opleidingen, laat weten dat ze blij is dat de samenwerking met SVO vakopleiding food is verlengd: “We hebben al jaren een prettige samenwerking met SVO vakopleiding food op het gebied van de organisatie, uitvoering en administratieve verwerking van mbo-opleidingen. Met deze verlenging kunnen we ook de komende jaren een goede invulling geven aan klantvragen.”

OVD Opleidingen voert in samenwerking met SVO vakopleiding food drie erkende opleidingen uit voor de foodsector. Dit zijn maatwerk mbo opleidingen voor het bedrijfsleven die in een verkort en versneld programma gevolgd kunnen worden.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op met Silvia van Echtelt via s.vanechtelt@ovd-opleidingen.nl of 088 – 008 4570.

Meer info over OVD Opleidingen vindt u op https://ovd-opleidingen.nl/

OVD Opleidingen verlenging samenwerking Vakopleiding food

088 – 008 4570

info@ovd-opleidingen.nl

Galileïlaan 31 Ede