Samenwerking Gilde-BT en UQ Learn

Innovatieve samenwerking Gilde-BT/UQ Nederland en UQ België; Het nieuwe X in de wereld van social- en microlearning.

Gilde-BT en UQ kondigen met trots hun samenwerking voor de Nederlandse markt aan, gericht op het revolutioneren van het leerlandschap met hun innovatieve social learning community platform. Dit platform, dat leren toegankelijker en interactiever maakt, is een gamechanger in de wereld van online learning en onderwijs.

Het samenwerkingsinitiatief combineert de expertise van beide organisaties in het creëren van een leeromgeving die inspeelt op de hedendaagse behoeften van lerenden. Het hart van dit initiatief is het iLEARN-framework, een uniek concept dat inspireren, leren, oefenen, toepassen, herhalen, en koesteren integreert in één naadloze ervaring.

 “Leren en ontwikkelen dient laagdrempelig en toegankelijk te zijn, waarbij de leerconcepten volledig aansluiten op de specifieke doelgroep en de huidige tijdsperiode,” geeft Charles Simons, Algemeen Directeur van Gilde-BT, aan. “Een integrale en on-demand benadering, ondersteund door korte herhalingen en praktijkgerichte borging in het werkveld, vormt hierbij de sleutel tot effectieve kennisoverdracht.”

 “Leren moet vooral fun zijn, toegankelijk en aangepast aan jouw persoon en eigen flow of life and work. Door de unieke combinatie van social learning en micro learning halen we een engagement van meer dan 80%,” legt Thierry Lescrauwaet, CEO van UQ België, uit. “Je voelt je als individu verbonden met collega’s en experts rond gemeenschappelijke thema’s en interesses, en je bent al aan het leren zonder het te beseffen. Onze gezamenlijke toekomst is een ploegsport, iedereen moet mee!”

 Deze samenwerking belooft een nieuw tijdperk in te luiden voor digitale leeroplossingen, waarbij de focus ligt op het versterken van kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling binnen een veilige en ondersteunende leer-community. Met succesverhalen en praktijkvoorbeelden belicht het platform de effectiviteit en impact van deze nieuwe leerbenadering.

 Voor meer informatie, bezoek www.UQlearn.nl.

Leidinggeven aan Generatie Z

088 – 008 4570

info@ovd-opleidingen.nl

Galileïlaan 31 Ede