NL Leert Door is uitverkocht

Uitverkocht: ons gratis ‘NL Leert Door’ trainingsaanbod is volledig uitverkocht. In 2021 werden wij opleidingspartner van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Vanuit het ministerie werd de subsidieregeling NL Leert Door in het leven geroepen. Voor ons betekende dit dat wij 3900 mensen in 2021 en bijna 3000 mensen in 2022 kosteloos mochten opleiden.

In 2021 en een deel van 2022 hebben we veel last ondervonden van de corona-maatregelen. Voor onze klanten, voornamelijk uit de retail, was dit een moeilijke periode waarbij de meeste fysieke winkels ook verplicht moesten sluiten. Echter was onze missie duidelijk: bedrijven en particulieren tijdens deze crisis helpen met een gratis training.

In totaal hebben we 30 twee- en driedaagse trainingen uit ons reguliere aanbod, gratis aangeboden onder deze regeling. Dit aanbod bevat trainingen met verschillende uiteenlopende onderwerpen zoals: ‘omgaan met agressie’, ‘praktisch leidinggeven’ en ‘financieel management’.

De online varianten van onze trainingen bleken een uitstekende oplossing te zijn tijdens de corona-periode. In 2022 werd de regeling verlengd en kregen we opnieuw vele extra plekken toegewezen. Inmiddels zijn deze plekken allemaal vergeven en zijn wij uitverkocht.

Nieuwe klanten

Van begin 2021 tot eind 2022 hebben wij bij OVD Opleidingen in totaal bijna 7000 mensen in Nederland kosteloos mogen opleiden. In totaal hebben meer dan 100 bedrijven zich bij ons gemeld en gebruik gemaakt van deze regeling en de unieke mogelijkheid om hun personeel te trainen.

Het was ons niet gelukt zonder jullie

Wij willen graag alle betrokkenen bedanken. Alle deelnemers, bedrijven, oude en nieuwe klanten, collega’s, trainers en partners.

Onze speciale dank gaat uit naar Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL)Limburg LeertBrabant LeertDe Unie en Het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid.

Daarnaast willen wij onze partners INretailTuinbranche Nederland en Het Vakcentrum bedanken!

 

Vacatures commercieel medewerker binnendienst OVD Opleidingen

088 – 008 4570

info@ovd-opleidingen.nl

Galileïlaan 31 Ede