Maatwerk

Sluit de opleiding of training niet helemaal aan op uw organisatie?

Lees de referenties

Gemiddeld beoordeeld met 4,9 

Maatwerk met OVD Opleidingen

Alle cursussen, trainingen en mbo opleidingen kunnen wij, samen met u, aanpassen. Wij kunnen deze opleidingen bij u op locatie uitvoeren op tijdstippen en dagen die voor u het beste passen.

U bepaalt de locatie

Liever de training bij u op locatie?

U bepaalt wanneer

Liever een opleiding in de avonduren?

U bepaalt wat

Sluit de opleiding aan op uw bedrijfsproces?

Geen bedrijf is hetzelfde

Bij OVD Opleidingen zijn we van mening dat wij ieder bedrijf kunnen helpen met onze opleidingen, ook al is iedereen anders en blijft de maatschappij in ontwikkeling. Wij zien vaak dat een opleiding uit ons standaardaanbod niet helemaal aansluit op de wensen en behoeften van het bedrijf. Dit is het moment dat wij samen met u kunnen gaan kijken naar aanpassingen van het desbetreffende scholingstraject.

Met deze flexibiliteit kunnen wij ieder bedrijf tegemoetkomen/helpen met/aan een opleiding op maat.

Altijd flexibel in kennis, mens en tijd

De flexibiliteit heeft alles te maken met de samenstelling van ons team. Het eerste oriëntatiegesprek vindt vaak al plaats met onze opleidingsadviseur of projectmanager, die samen met u het opleidingsvraagstuk bespreekt of het opleidingsaanbod presenteert.

Onze in-house opleidingskundige, die de inhoud en de kwaliteit van de opleidingen waarborgen, kunnen vervolgens deze opleidingen aanpassen naar uw wensen. Op het gebied van onze mbo opleidingen is er ook veel mogelijk, aangezien wij goede banden hebben met de ROC’s in Nederland.

Naast de opleidingsgerichte samenstelling van ons team, zijn wij altijd flexibel in tijd en denken wij graag met u mee qua planning.

We maken de opleiding samen passend

Heeft u een interessante opleiding gezien, maar twijfelt u of deze wel goed aansluit op uw medewerkers of werksituatie? Dan kunnen wij er voor zorgen dat we deze passend maken.

Neem contact met ons op

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over onze opleidingen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? U kunt altijd contact met
ons opnemen.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 bereikbaar!

088 008 4570

s.vanechtelt@ovd-opleidingen.nl

Galileïlaan 31 in Ede

Meer informatie over Maatwerk opleidingen?