Diploma-uitreiking VHSM

Diploma-uitreiking VHSM! 

Op 8 februari jl. vond bij OVD Opleidingen de diploma-uitreiking van de opleiding Hoger Supermarkt Management (HSM) plaats. Na 1,5 jaar studie, onderzoek en toepassing mochten deze jonge talenten, op weg naar managementfunctie in de supermarkt, het diploma uit handen van de begeleidende trainers in ontvangst nemen.

Tijdens de opleiding verdiepen deelnemers in alle facetten van het aansturen van een supermarkt, van marketing tot personeelsmanagement en van formulebeleid tot financieel beheer. Daarbij is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden.

Naast deze opleiding verzorgt OVD ook de opleiding Voorbereidend Hoger Supermarkt Management (VHSM), voor medewerkers die hun eerste stappen op weg naar een leidinggevende functie zetten. Waar de HSM gericht is op het aansturen van een hele winkel, is de VHSM primair op afdelingsniveau gericht.

In april 2024 start voor beide opleidingen een nieuwe groep. Ben je geïnteresseerd om je eigen carrière, of die van medewerkers uit je winkel, een boost te geven, meld je dan nu aan, of neem contact op voor nadere informatie. Twijfel je nog welk van beide het beste aansluit? Plan dan een (gratis en vrijblijvend) intakegesprek.

Leidinggeven aan Generatie Z

088 – 008 4570

info@ovd-opleidingen.nl

Galileïlaan 31 Ede