Sales assistant

Hey, commercieel talent met passie voor retail en verstand van opleiden, lees even verder! Wij hebben een leuke job voor je in een ambitieuze en groeiende organisatie!

Wij zijn op zoek naar een Sales assistant die ons salesteam maximaal laat presteren. Je zorgt ervoor dat onze accountmanagers goed voorbereid op pad kunnen, bent het aanspreekpunt voor klanten en bewaakt de planning en uitvoering van gemaakte afspraken.
Een commerciële drive, een servicegerichte houding en het vermogen om de klantvraag helder te krijgen, behoren tot jouw basisuitrusting. Je maakt deel uit van het salesteam en rapporteert rechtstreeks aan Silvia, onze Directeur Sales & Operations. Zie jij jezelf al in het professionele en gedreven team van OVD Opleidingen werken? We gaan graag met je in gesprek als je onderstaande skills kunt afvinken:

 • Je ziet kansen en bent in staat ze te benutten.
 • Je bent proactief, energiek, creatief, eager, een teamplayer en een verbinder.
 • Je kunt goed luisteren, hebt het vermogen om door te vragen en hoort de vraag achter de vraag.
 • Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en diensten.
 • Je kunt goed zelfstandig werken.
 • Je hebt affiniteit met de retailsector.
 • Je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar
 • Je woont binnen een straal van 30 km van Ede.
 • Je hebt een mbo-diploma en 2 of meer jaar ervaring in een zelfstandige verkoop binnendienst functie binnen de opleidings-, retail- of uitzendbranche.

Wij zorgen graag goed voor onze medewerkers

 • Brutosalaris tussen de € 2.700,- en € 3.040,- per maand afhankelijk van je skills en ervaring.
 • Jaarlijkse collectieve variabele beloning afhankelijk van het bedrijfsresultaat.
 • 28 verlofdagen op basis van fulltime dienstverband (40 uur).
 • Mogelijkheid tot collectiviteitsvoordeel op een aantal verzekeringen.
 • Aantrekkelijke pensioenregeling.
 • Mogelijkheid tot thuiswerken incl. thuiswerkvergoeding.
 • Ons kantoor is gevestigd in Ede, maar ook op ons hoofdkantoor in Venlo kun je gebruik maken van
  een werkplek.

Benieuwd wie wij zijn?

Check de over ons pagina voor een eerste kennismaking. Wat je daar niet leest is dat bij ons het FIRE principe centraal staat.

FUN
We worden enthousiast van de dingen die we doen en hebben hier ook veel plezier in. Of dit nu gaat om het scoren van een nieuwe klant, een mogelijke nieuwe samenwerking of in de onderlinge samenwerking met collega’s. Op deze manier blijven we gemotiveerd en komen we met plezier naar het werk.

INSPIRATIE
Bij ons krijg je de vrijheid om nieuwe ideeën aan te dragen, een eigen draai te geven aan je functie en jezelf in een korte termijn te ontwikkelen. Wij zijn als bedrijf continu bezig met innovatie en het verbeteren van ons bedrijf en onszelf. Dit doen we door om te denken en te denken in mogelijkheden in plaats van problemen. Waar een wil is, is een weg!

RESULTAAT
We streven naar succes en willen altijd het beste resultaat neerzetten. We gaan hierbij uit van de win-winwin situatie. Win voor de klant van de klant (de eindgebruikers), win voor de klant en win voor ons als bedrijf. Wij zijn pas tevreden als de klant van onze klant tevreden is.

ENERGIE
Wij zijn een energieke organisatie die graag dingen onderneemt met het personeel. Denk hierbij aan spectaculaire buitenlandse tripjes, teambuildingsactiviteiten en feestavonden maar ook gezamenlijke sportactiviteiten zoals padel, zaalvoetbal, beachvolleybal etc. Door al deze activiteiten krijgen wij als bedrijf weer extra energie om keihard te knallen en net dat stapje extra te zetten.

Enthousiast?

Heb je nog vragen? Graag vertellen we je meer over onze organisatie, onze klanten, onze missie en visie. Neem dan contact op met Silvia van Echtelt via 06- 21841646 of via s.vanechtelt@ovd-opleidingen.nl.

Kun jij niet wachten om bij ons aan de slag te gaan en deel uit te maken van ons team in Ede? Overtuig ons dan en stuur je motivatie en CV naar directiesecretariaat@ovd-opleidingen.nl. En wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie samen!

Vacatures commercieel medewerker binnendienst OVD Opleidingen
088 – 008 4570
info@ovd-opleidingen.nl
Galileïlaan 31 Ede