Gratis online Infosessies
VHSM en HSM

Wil jij meer te weten komen over de opleidingen Voorbereidend Hoger Supermarkt Management (VHSM) of Hoger Supermarkt Management (HSM)? Meld je dan aan voor een van de infosessies!

 

De Voorbereidend Hoger Supermarkt Management (VHSM) en Hoger Supermarkt Management (HSM) opleidingen zijn speciaal ontwikkeld om de leiderschapscapaciteiten binnen supermarktketens te versterken en te verdiepen.

Deze opleidingen onderscheiden zich door hun praktijkgerichte aanpak, waarbij deelnemers actief werken aan verbeterplannen die direct toepasbaar zijn in hun eigen werkomgeving. Dit zorgt voor een directe vertaalslag van theorie naar praktijk, wat de effectiviteit en efficiëntie van het management op de winkelvloer ten goede komt.

Opleidingen in supermarkt
Voorbereidend Hoger Supermarkt Management

VHSM

Vooropleidingseis: mbo 3 opleiding en 1 jaar ervaring leidinggevende functie
12 lesdagen
10 maanden

Versterk supermarktmanagement met onze opleiding Voorbereidend Hoger Supermarkt Management. In 10 maanden ontwikkelen beginnende afdelingsmanagers en teamleiders hun leiderschapsvaardigheden via 12 praktijkgerichte, interactieve lesdagen. Deelnemers verdiepen zich in de formulestrategie, operationele processen en hun rol in de aansturing hiervan. De opgedane kennis en vaardigheden zijn direct toepasbaar in jouw bedrijf. De opleiding garandeert een directe versterking van de competenties en leiderschap van de deelnemers. Investeer in de toekomst van de organisatie door jouw talenten deze kans te bieden.

Doorgroeien in supermarkt
Hoger Supermarkt Management

HSM

Vooropleidingseis: mbo 4 opleiding en 2 jaar ervaring leidinggevende functie
21 lesdagen
15 maanden

Verhoog de prestaties van jouw supermarkt met onze opleiding Hoger Supermarkt Management. In 15 maanden werken (assistent) supermarktmanagers of ervaren afdelingsmanagers aan een concreet verbeterplan voor hun winkel, gericht op het verbeteren van het bedrijfsresultaat en het optimaliseren van de bedrijfsvoering. Met interactieve lessen over operationeel, financieel, en commercieel management en persoonlijke ontwikkeling, is deze opleiding ideaal voor praktisch ingestelde leiders met ambitie. Inclusief OVD-certificaat en CBL5-diploma Supermarktmanager.

Gratis online infosessie
VHSM en HSM

Meld je aan voor onze gratis online informatiesessies over de VHSM en de HSM opleiding, geleid door een deskundige docent met jarenlange ervaring. Ontdek hoe deze programma’s leiderschapskwaliteiten kunnen versterken, operationele resultaten kunnen verbeteren, en de carrière van jouw medewerkers in de supermarktbranche naar een hoger niveau kunnen tillen.

Onze trainer, die zelf uit de supermarktbranche komt, zal de verwachtingen en doelen van de opleiding uitleggen. Een unieke kans om al je vragen te stellen en te ontdekken hoe deze opleiding jouw carrière kan versterken.

Supermarkt manager opleiding

Stel je vraag direct aan de docent tijdens
de online infosessie

Dinsdag 10 september

10.00 – 11.00 uur

Donderdag 12 september

10.00 – 11.00 uur

Waarom VHSM en HSM?

Talentontwikkeling en -behoud

VHSM en HSM zijn instrumenten voor talentontwikkeling, waarmee supermarktketens hun meest veelbelovende leidinggevenden kunnen scholen en voorbereiden op hogere managementfuncties. Dit draagt bij aan werknemerstevredenheid en -loyaliteit, en helpt talent binnen de organisatie te behouden.

Verbeterde bedrijfsresultaten

Door de focus op het ontwikkelen van verbeterplannen die gericht zijn op het optimaliseren van afdelingsresultaten en bedrijfsvoering, kunnen deelnemers concrete verbeteringen realiseren die bijdragen aan de algehele prestaties en winstgevendheid van de supermarktketen.

Leiderschapsontwikkeling

Deze opleidingen leggen een sterke nadruk op leiderschapsontwikkeling, waarbij deelnemers niet alleen hun eigen vaardigheden verbeteren, maar ook leren hoe ze effectief teams kunnen leiden en ontwikkelen. Dit zorgt voor sterkere managementteams die in staat zijn om uitdagingen aan te gaan en positieve werkculturen te bevorderen.

Strategische vernieuwing

VHSM en HSM stimuleren innovatief denken en strategische planning, essentieel voor het aanpassen aan veranderende marktcondities en consumentengedrag. Deelnemers leren hoe ze hun afdelingen en organisaties kunnen aansturen in een dynamische retailomgeving.

Netwerkmogelijkheden

Deelnemers aan deze opleidingen komen uit verschillende onderdelen van de supermarktbranche, wat unieke netwerkmogelijkheden biedt. Dit kan leiden tot waardevolle inzichten en samenwerkingskansen die de innovatie en groei binnen supermarktketens verder kunnen stimuleren.

Deelnemers werken bij

Eli – Supermarktmanager bij Jumbo Koornneef

Eli begon op jonge leeftijd al in de supermarkt. Inmiddels heeft hij zowel de VHSM als de HSM gevolgd en afgerond en is hij supermarktmanager bij Jumbo Koornneef in Naaldwijk.

Inschrijven gratis online infosessie

Wil je alles weten over de VHSM en de HSM? Schrijf je dan in voor een van de infosessies. Een van onze docenten zal de opleidingen doornemen en alle vragen beantwoorden!

Deelnemen aan de online infosessies is volledig gratis!

 

Infosessies VHSM en HSM

Nieuw veld

Privacyverklaring