Freelance trainer voor tuincentra

OVD Opleidingen is een landelijk opererend opleidingsinstituut, gespecialiseerd in opleidingen
binnen de retail (food- en non-food-sector). Wij zijn al 50 jaar expert in retailopleidingen voor
supermarkten, kledingwinkels, warenhuizen, tuincentra, groothandels en bouwmarkten. Dit maakt ons dé specialist als het gaat om het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van opleidings- en trainingsprogramma’s. Daarbij hebben wij een duidelijk doel voor ogen: medewerkers op alle functieniveaus helpen hun prestaties te verbeteren en het rendement van de organisatie te verhogen. Met een positieve energie dragen we onze passie en onze inspiratie graag over en delen we onze kennis.

Trainers(s) voor tuincentra (freelance)

In het kader van de regeling NL Leert Door verzorgt OVD Opleidingen in samenwerking met Tuinbranche
Nederland de training: Groene Klimaatpleinambassadeur. In deze training leren we medewerkers van tuincentra en bouwmarkten hoe zij hun klanten gericht kunnen informeren, motiveren en enthousiasmeren om hun tuin biodivers en klimaatadaptief in te richten en zo zelf bij te dragen aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Voor het uitvoeren van deze training zijn wij op zoek naar trainers die bekend zijn met de groenbranche en thema’s als klimaat en milieu, en in staat zijn medewerkers hierin mee te nemen en te enthousiasmeren om hun kennis op klanten over te dragen.

Jouw profiel

Jij:
• hebt werkervaring binnen de groenbranche (bijv. als hovenier);
• hebt ervaring als trainer en/of docent in het volwassenenonderwijs;
• bent in staat om één of meer thema’s van de opleiding (bodemleven, de levende tuin, klimaatvriendelijk tuinieren, adviesvaardigheden) zowel vanuit de theorie als vanuit de praktijk van het tuincentrum over te dragen;
• hebt affiniteit met en inlevingsvermogen in de doelgroep (deelnemers uit de retail);
• beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
• vindt het leuk om mee te denken over de inhoud van het programma.

Jouw trainerskenmerken

Enthousiasmerend, gebruikt activerende werkvormen, flexibele instelling, planmatig, didactisch en communicatief sterk, meedenkend/probleemoplossend, gebruik makend van (online)werkvormen.

Wij bieden

OVD Opleidingen is trots op haar jarenlange samenwerking met haar trainers en docenten. Deze samenwerking kenmerkt zich door wederzijds vertrouwen, betrokkenheid, samenwerken en loyaliteit. Werken met OVD Opleidingen betekent ook dat je meedenkt over de inhoud en opbouw van de opleiding, jouw expertise is belangrijk!

Interesse

Indien je nog vragen hebt over deze vacature, bel dan gerust met Jan Janssen, via 06 33 01 89 24. Indien je denkt dat je past in bovenstaand profiel, stuur dan je CV en motivatiebrief naar directiesecretariaat@ovd-opleidingen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures commercieel medewerker binnendienst OVD Opleidingen
088 – 008 4570
info@ovd-opleidingen.nl
Galileïlaan 31 Ede